Yalçın, SuzanTekinşen, O. CenapNizamlıoğlu, Mustafa2023-07-112023-07-111988 OcakYalçın, S., Tekinşen, O. C., Nizamlıoğlu, M., (1988). Konya'da Tüketi̇me Sunulan Torba Yoğurtlarının Kali̇tesi̇. Eurasian Journal of Veterinary Sciences, 4(1), 143-147.1309-69582146-1953https://hdl.handle.net/20.500.12395/48480In this research, chemical and microbiological qualities of 14 strained yoghurt samples taken from Konya market were determined. It was found that microbiological qualities of strained yoghurt samples were low and chemically 78.57 % of samples differed from the values of Food Regulation.Araştırmada Konya piyasasından temin edilen 14 adet Torba yoğurdu kimyasal ve mikrobiyolojik nitelikleri yönünden incelendi. Torba yoğurdu numunelerinin mikrobiyolojik kalitelerinin yetersiz olduğu ve kimyasal yönden % 78.57'sinin Gıda Maddeleri Tüzüğü'ne uymadığı saptandı.trinfo:eu-repo/semantics/openAccessKonya'da Tüketi?me Sunulan Torba Yoğurtlarının Kali?tesi?The Quality of Strained Yoghurt Consumed in KonyaArticle41143147