Arşiv logosu
  • Türkçe
  • English
  • Giriş
    Yeni kullanıcı mısınız? Kayıt için tıklayın. Şifrenizi mi unuttunuz?
Arşiv logosu
  • Koleksiyonlar
  • DSpace İçeriği
  • Analiz
  • Talep/Soru
  • Türkçe
  • English
  • Giriş
    Yeni kullanıcı mısınız? Kayıt için tıklayın. Şifrenizi mi unuttunuz?
  1. Ana Sayfa
  2. Yazara Göre Listele

Yazar "Alzamara, Rola" seçeneğine göre listele

Listeleniyor 1 - 1 / 1
Sayfa Başına Sonuç
Sıralama seçenekleri
  • Yükleniyor...
    Küçük Resim
    Öğe
    Determination of some properties of yoghurt added cornelian cherry and rose hip fruits marmalade with higher antioxidant content
    (Selçuk Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü, 2015-04-03) Alzamara, Rola; Akın, Nihat
    Bu çalışmada kuşburnu ve kızılcık marmelatları % 5, 10 ve 15 oranında fermentasyon öncesi ve sonrası set ve stirred tip yoğurtlara ilave edilmiştir. Antioksidan aktivite ve fenolik içerik analizlerinin yanında yoğurtların fizikokimyasal ve mikrobiyolojik özellikleri de belirlenmiştir ve 21 günlük soğuk depolama süresince kontrol yoğurtla kıyaslanmıştır. Kuşburnu ve kızılcık marmelatlı yoğurtların antioksidan aktivitesini ve su tutma kapasitesini geliştirmiştir. Antioksidan aktivite ve fenolik içerikte depolama boyunca istatistiksel olarak öenmli bir azalma gözlenirken, yine de yoğurtlar bu süre sonunda kontrol yoğurtla kıyaslanırsa daha yüksek antioksidan ve fenolik içeriğinde kalmıştır.

| Selçuk Üniversitesi | Kütüphane | Açık Erişim Politikası | Rehber | OAI-PMH |

Bu site Creative Commons Alıntı-Gayri Ticari-Türetilemez 4.0 Uluslararası Lisansı ile korunmaktadır.


Selçuk Üniversitesi Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanlığı, Konya, TÜRKİYE
İçerikte herhangi bir hata görürseniz lütfen bize bildirin

DSpace 7.6.1, Powered by İdeal DSpace

DSpace yazılımı telif hakkı © 2002-2025 LYRASIS

  • Çerez Ayarları
  • Gizlilik Politikası
  • Son Kullanıcı Sözleşmesi
  • Geri Bildirim