Arşiv logosu
  • Türkçe
  • English
  • Giriş
    Yeni kullanıcı mısınız? Kayıt için tıklayın. Şifrenizi mi unuttunuz?
Arşiv logosu
  • Koleksiyonlar
  • DSpace İçeriği
  • Analiz
  • Talep/Soru
  • Türkçe
  • English
  • Giriş
    Yeni kullanıcı mısınız? Kayıt için tıklayın. Şifrenizi mi unuttunuz?
  1. Ana Sayfa
  2. Yazara Göre Listele

Yazar "Kirdar, Seval Sevgi" seçeneğine göre listele

Listeleniyor 1 - 1 / 1
Sayfa Başına Sonuç
Sıralama seçenekleri
  • Küçük Resim Yok
    Öğe
    Microbiological quality of white pickled cheese produced in small plants in Burdur, Turkey
    (WFL PUBL, 2011) Kursun, Ozen; Kirdar, Seval Sevgi; Keyvan, Erhan; Guner, Ahmet
    In this study, microbiological quality of white pickled cheese produced in small dairy plants was investigated. The number of micrococci and staphylococci were found between 10(3) cfu/g and 10(6) cfu/g in all of the samples and 44% of the samples was found to be contaminated with coagulase positive staphylococci. Coliform bacteria determined 83% of the samples were higher than 10(4) cfu/g in 40% of the samples and Escherichia coli was isolated in 40% of the samples. Enterococci were higher than 10(3) cfu/g in 20% of the samples. Pseudomonas spp. Were higher than 10(4) cfu/g in 15% of the samples. Mould and yeast were higher than 10(4) cfu/g in 20% of the samples. In addition, Salmonella spp. were isolated from 30% of the samples. Consequently, it can be stated that white pickled cheeses produced in small plants do not meet the microbiological criteria in Turkish Food Codex.

| Selçuk Üniversitesi | Kütüphane | Açık Erişim Politikası | Rehber | OAI-PMH |

Bu site Creative Commons Alıntı-Gayri Ticari-Türetilemez 4.0 Uluslararası Lisansı ile korunmaktadır.


Selçuk Üniversitesi Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanlığı, Konya, TÜRKİYE
İçerikte herhangi bir hata görürseniz lütfen bize bildirin

DSpace 7.6.1, Powered by İdeal DSpace

DSpace yazılımı telif hakkı © 2002-2025 LYRASIS

  • Çerez Ayarları
  • Gizlilik Politikası
  • Son Kullanıcı Sözleşmesi
  • Geri Bildirim