Arşiv logosu
  • Türkçe
  • English
  • Giriş
    Yeni kullanıcı mısınız? Kayıt için tıklayın. Şifrenizi mi unuttunuz?
Arşiv logosu
  • Koleksiyonlar
  • DSpace İçeriği
  • Analiz
  • Türkçe
  • English
  • Giriş
    Yeni kullanıcı mısınız? Kayıt için tıklayın. Şifrenizi mi unuttunuz?
  1. Ana Sayfa
  2. Yazara Göre Listele

Yazar "Ozcan, M." seçeneğine göre listele

Listeleniyor 1 - 1 / 1
Sayfa Başına Sonuç
Sıralama seçenekleri
  • Yükleniyor...
    Küçük Resim
    Öğe
    The Physical and Chemical Properties and Fatty Acid Compositions of Raw and Brined Caperberries (Capparis Spp.)
    (Tubitak, 1999) Ozcan, M.
    Fruits of Capparis spinosa L. var. spinosa and Capparis ovata Desf. var. canescens (Coss.) Heywood 0.7-1.9 cm in diameter were collected and brined. The crude oil, fiber and pH, starch, water-soluble, alcohol-soluble and ether-soluble extracts, and the Na, Mn and Zn contents of C. spinosa fruits were higher than those of C. ovata, while they contained less oleic and linoleic acids. The crude protein, oil, fiber and energy, reducing sugars, starch, total carotenoids, ether-soluble extract, hardness. K, P, Cu, Mn, Zn, palmitic and oleic contents of the fermented products were considerably lower compared with the raw fruits. The major fatty acids in both species and material were linoleic, oleic, linolenic and palmitic. C. spinosa fruits were more suitable for pickling because of the high levels of several nutrients.

| Selçuk Üniversitesi | Kütüphane | Açık Erişim Politikası | Rehber | OAI-PMH |

Bu site Creative Commons Alıntı-Gayri Ticari-Türetilemez 4.0 Uluslararası Lisansı ile korunmaktadır.


Selçuk Üniversitesi Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanlığı, Konya, TÜRKİYE
İçerikte herhangi bir hata görürseniz lütfen bize bildirin

DSpace 7.6.1, Powered by İdeal DSpace

DSpace yazılımı telif hakkı © 2002-2025 LYRASIS

  • Çerez Ayarları
  • Gizlilik Politikası
  • Son Kullanıcı Sözleşmesi
  • Geri Bildirim