Arşiv logosu
  • Türkçe
  • English
  • Giriş
    Yeni kullanıcı mısınız? Kayıt için tıklayın. Şifrenizi mi unuttunuz?
Arşiv logosu
  • Koleksiyonlar
  • DSpace İçeriği
  • Analiz
  • Türkçe
  • English
  • Giriş
    Yeni kullanıcı mısınız? Kayıt için tıklayın. Şifrenizi mi unuttunuz?
  1. Ana Sayfa
  2. Yazara Göre Listele

Yazar "Ahmed, Abdelkareem A." seçeneğine göre listele

Listeleniyor 1 - 1 / 1
Sayfa Başına Sonuç
Sıralama seçenekleri
  • Küçük Resim Yok
    Öğe
    Exogenous opioid peptides derived from food proteins and their possible uses as dietary supplements: A critical review
    (TAYLOR & FRANCIS INC, 2018) Stefanucci, Azzurra; Mollica, Adriano; Macedonio, Giorgia; Zengin, Gökhan; Ahmed, Abdelkareem A.; Novellino, Ettore
    Endogenous opioid peptides are neuro-hormones and neurotransmitters involved in several physiological actions such as stress reactions, nociception control, sedation, breathing tone, depression, hypotension, appetite, digestion, etc. It is now clear that hydrolysis by the digestion of certain food-proteins can lead to the production of bioactive peptides. Commonly diffused foods like milk, wheat, meat, and spinach may produce after enzymatic digestion a variable amount of opioid peptides. The aim of this review is to provide arising perspectives on opioid peptides, focusing on their production from milk, their potential benefits, drawbacks, and safety issues related to infants' feeding.

| Selçuk Üniversitesi | Kütüphane | Açık Erişim Politikası | Rehber | OAI-PMH |

Bu site Creative Commons Alıntı-Gayri Ticari-Türetilemez 4.0 Uluslararası Lisansı ile korunmaktadır.


Selçuk Üniversitesi Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanlığı, Konya, TÜRKİYE
İçerikte herhangi bir hata görürseniz lütfen bize bildirin

DSpace 7.6.1, Powered by İdeal DSpace

DSpace yazılımı telif hakkı © 2002-2025 LYRASIS

  • Çerez Ayarları
  • Gizlilik Politikası
  • Son Kullanıcı Sözleşmesi
  • Geri Bildirim